Ние сме производствена, ориентирана към клиента фирма със световно ниво на производство – качество, доставка, цена и непрекъснато усъвършенстване

За Нас:

Ние сме производственa, ориентирана към клиента фирма със световно ниво на производство - качество, доставка, цена и непрекъснато усъвършенстване.

„AК Електрик“ АД е част  AQ GROUP AB (Швеция), която е световен производител на части и системи за промишлени клиенти с високи изисквания. Опитът и познанията, натрупани от работата в AQ GROUP AB, ни дават увереност за проектиране и изграждане на електрически табла и компоненти. Ние разполагаме с машинен цех с повече от 50 години опит, бояджийска линия, заварочен цех за черни и цветни метали, машини за рязане, огъване и щанцоване на изделия от листов метал, цех за пластмасови изделия, цех за асеблиране и тестване на електрически табла до 1kV съобразно с IEC 60 439, цех за производство на кабелни изделия.
Имаме проектантски екип.

Нашите основни производства са електрически табла, механични и пластмасови изделия.

Кратка справка:

Оборот за 2016 година - 18 милиона EUR.
Брой служители - 600 човека.
Заводът е разположен на 22 000 квадратни метра производствена площ.

В нашият свят, качеството, ценовата ефективност и точността на доставката вървят ръка за ръка.

Визия:

Надеждността, отговорността и цялостното отношение към клиента са нашите основни ценности, с които да отговорим на очакванията. Непрекъснатото подобрение на представянето ни и усвояването и прилагането на нови процеси, производствени практики и продукти са средствата за утвърждаването на предимствата ни.